0317-729010

Martijn: vertrouwen, integer, vakkundig, gedreven en leergierig. Ik scheurde mijn voorste kruisband af. Door middel van de trainingen van Martijn heb ik het vertrouwen in mijn knie volledig terug. En inmiddels train ik alweer jaren wekelijks met hem. Zijn personal trainingen, ondersteund door zijn brede kennis als fysiotherapeut, zijn expertise in o.a. dry needling en fascia, maakt dat ik fit en sterk blijf.

Pauline Bruil, Lunteren

Martijn is een professional in zijn vak. Hij heeft de kwaliteiten en deskundigheid om vanuit het totaalpakket therapie, voeding, training én coaching te handelen. Martijn is in staat geweest om mij van een carrièrebedreigende blessure weer terug aan de top te brengen.

Timothy Petersen, 3x Europees kampioen karate

Personal Training bij Van Strien Fysiotherapie is bijzonder omdat niet alleen de oefeningen in de training op maat zijn gemaakt, maar ook omdat in de begeleiding sterk gelet wordt op je houding en je uitvoering van de oefening. Alleen dan kun je blessurevrij trainen en maximaliseer je het rendement van je oefening. Martijn is een fijne, sociale trainer die je weet te motiveren en het maximale uit je weet te halen.

Martijn is enthousiast, deskundig en gedreven. Hij heeft zijn opleiding tot fysiotherapeut en personal trainer uitgebreid met een veelheid aan aanvullende trainingen, cursussen en literatuuronderzoek om zijn nieuwsgierigheid te bevredigen en zijn kennis te vergroten. Deze bagage gecombineerd met zijn eigen ervaring als sporter verwerkt hij in een totaal begeleiding op het gebied van fysiotherapie, training, voeding en gezondheid. Als je naar Van Strien gaat voor fysiotherapie, personal training of voedingsadvies, weet dan dat er vanuit een breder perspectief naar je vraag wordt gekeken.

Mark & Miranda, Bennekom

Door het overbelasten van mijn achillespezen waren er geleidelijk pijnklachten ontstaan. In eerste instantie voelde ik alleen irritatie bij het opstaan. Na enige tijd verdikten de achillespezen en voelden deze stijf en warm aan met als gevolg dat ik niet meer pijnloos kon trainen. Met deze klachten kwam ik via een collega bij Martijn van Strien terecht.

Ik heb Martijn leren kennen als een deskundige, gepassioneerde en daadkrachtige therapeut. Naast het feit dat Martijn professioneel te werk gaat, betrekt hij je ook in de aanpak van het herstelproces. Hierdoor kreeg ik inzicht in mijn klachten, zowel over hoe de pijn ontstond, als over hoe ik hier zelf mee om kon gaan. Bij het stellen van de diagnose maakte hij gebruikt van echoapparatuur. Verder maakte Martijn tijdens mijn behandelingen gebruik van verschillende technieken, zoals dry needling, diverse manipulaties, flossing therapie en specifieke oefentherapie.

Dit alles heeft als resultaat gehad dat ik weer zonder pijnklachten met plezier kan trainen en voetbaltrainingen kan geven!

Arthur Verhagen, Rhenen

Als topsporter heb je iemand nodig die met je meedenkt, je klachten vrijhoudt en flexibel is in het maken van afspraken. Martijn is een professional in zijn vakgebied. Hij heeft mij uit een diep dal gehaald vol met blessures en mijn lichaam zijn werk weer laten doen!

Michael Korrel, Judoka -100kg - TeamNL

Voor mijn bezoek had ik voornamelijk last van verzuring in beide benen. Dit beperkte mij met name tijdens het sporten (fietsen en hardlopen). Martijn heeft middels het manipuleren van mijn rug en het toepassen van dry needling mijn klachten weggenomen. Daarnaast hebben bijbehorende oefeningen ervoor gezorgd dat mijn ‘core’ sterker is geworden en ik langdurig van de klachten af blijf en weer vrij kan sporten en bewegen. Ik ben zeer blij met het resultaat en de professionele begeleiding en behandeling!

Mirjam, Rhenen

Jaren geleden had ik last van een blessure die bleef terugkomen. Diverse fysiotherapeuten hebben de blessure behandeld, maar de blessure bleef terugkomen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Martijn. Hij heeft de blessure behandeld maar ook gekeken waar de oorzaak lag en deze met succes aangepakt.

Door mijn werk en de bijbehorende fysiek zware belasting is het belangrijk dat ik snel en goed behandeld wordt als ik een blessure heb. 

Afgelopen jaren heb ik diverse blessures gehad. Dit varieerde van een simpele overbelasting tot aan herstel van een operatie. Martijn heeft mij altijd snel en professioneel behandeld, waardoor ik weer inzetbaar was.

Ik heb al diverse collega’s met blessures naar Martijn doorverwezen en ook zij waren allemaal erg enthousiast over de behandeling en vakbekwaamheid van Martijn.

Wat Martijn uniek maakt in zijn werk is zijn kennis en kunde op diverse gebieden.

Martijn verdiept zich in de materie en volgt daarbij diverse opleidingen om de nieuwste inzichten te verkrijgen. Dit maakt dat hij zich onderscheid van een gewone fysiotherapeut. Martijn biedt net die extra invalshoek en andere manier van behandelen. 

Wilco, Arrestatieteam Politie

Martijn is een veelzijdig manueel- en fysiotherapeut. Hij is iemand die zich voortdurend bijschoolt en op de hoogte blijft van nieuwe behandelingen in de snel veranderende medische wereld (o.a. dry needling en fasciale therapie). Heb jij een (chronische) klacht en kom je niet verder bij je huidige fysiotherapeut? Ga dan eens naar Martijn. Zo ben ik er ook terecht gekomen met een tennis elleboog. Dry needling was in mijn geval al na een paar sessies effectief.

Hans, Ede

Ik ben geopereerd aan mijn schouder in verband met een afgescheurde pees als gevolg van een ongeval. Ik was toen 64 jaar en volgens de orthopeed zou ik mijn arm/schouder nog maar tot maximaal 65% kunnen gebruiken na fysiotherapie. Martijn van Strien heeft er door zijn behandelingen (manuele therapie, dry needling en relevante oefeningen) voor gezorgd dat ik mijn arm/schouder weer 100% kan gebruiken. Kortom, ik ben uitermate tevreden over zijn fysiotherapeutische begeleiding. 

Gerard Kok, Ede

Al lange tijd bezit ik nek- en rugklachten met uitstraling naar mijn rechterbeen. Hiervoor al vele andere behandelingen ondergaan die allemaal voor kortstondige oplossingen zorgden. Via via kwam ik bij Martijn terecht. Hij heeft naast het manipuleren van mijn rug ook gewerkt met dry needling en het activeren van spieren middels een specifieke behandelmethode. Direct merkte ik dat deze behandeling voor een andere (positiever) effect zorgde. Middels een aantal meegekregen oefeningen kan ik nu lang van de klachten af blijven, waar ik zeer blij mee ben!

Mark, Rhenen

Ik ben vaak onder behandeling geweest bij Martijn van Strien, waarvan 2x voor ‘frozen shoulders’ (aan beide kanten). Naast veel pijn kon ik beide schouders ook niet meer gebruiken/bewegen. Martijn is o.a. gespecialiseerd in schouderfysiotherapie. Na Martijns wekelijkse behandelingen heb ik aan beide schouders maximale mobiliteit teruggekregen! 

Een topprestatie waar ik Martijn nog steeds dankbaar voor ben! Naast zijn werk heeft Martijn ook enorm veel opleidingen en studies gedaan: dat maakt Martijn van Strien een top-fysiotherapeut.

Annemieke, Heelsum

Martijn van Strien ruim 8 jaar geleden leren kennen via de fysiotherapie bij Tesqua in Ede. Daar hebben we het wel eens over Personal Training gehad.

Martijn stelde voor om een keer een training te doen en te kijken of het was. Train inmiddels 8 jaar bij hem. Mijn doelstelling was in het begin om fitter, sterker en droger te worden. Dat is goed gelukt. Hij weet mij iedere keer weer uit te dagen met de training en ik ben een veel betere sporter geworden dan dat ik was. Ook met een nieuw schema zitten er altijd weer oefeningen of combinaties in waardoor ik weer beter wordt. Hij kent mijn zwakke en sterke punten en weet dus goed waar voor mij nog winst te behalen valt.

Als je bereidt bent om te trainen, ongeacht wat je doelstelling en je leeftijd ook is, kan ik Martijn zeer aanraden als personal trainer.

Ook m.b.t. manuele en fysiotherapie is Martijn zeer kundig. Hij vergroot zijn kunde en kennis door veel te lezen en het volgen van cursussen waarbij de nieuwste technieken en inzichten worden behandeld. Het is voor hem een uitdaging om klachten te verhelpen die de “standaard fysiotherapeut” niet kan oplossen. Hij luistert goed en neemt de tijd voor je, en legt goed uit wat hij gaat doen. Veel onderrugklachten gehad en Martijn heeft vooral met dry needling en specifieke rek- en strekoefeningen mij helemaal van mijn klachten af geholpen.

Gaston Koolhoven

Openingstijden

Maandag 08.00-12.30 & 13.00-17.30
Dinsdag 08.00-12.30 & 13.00-16.00
Woensdag Gesloten
Donderdag 08.00-12.30 & 13.00-17.00
Vrijdag 08.00-12.30 & 13.00-16.30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Afspraken voor personal training worden in onderling overleg gemaakt en wijken af van de fysiotherapie openingstijden.  

Maak direct een afspraak

Bent u reeds geregistreerd? Log dan in via onderstaand formulier om direct online een afspraak te maken. 

Nog geen account?

Heeft u nog geen account? Registreren